Εύκολα ο Άγιαξ (vid)

Ο Άγιαξ συνέτριψε με 4-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με τη δεύτερη νίκη του επί των Κροατών έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου του Champions League.

Ο Άγιαξ συνέτριψε με 4-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με τη δεύτερη νίκη του επί των Κροατών έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου του Champions League. Ο «Αίαντας» έχει 7 βαθμούς έναντι 12 της πρωτοπόρου Ρεάλ και 4 της Λιόν, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική.


Η ομάδα του Άμστερνταμ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο σκόραραν οι Φαν Ντερ Βιλ (20′), Σουλεϊμάνι (25′), στην επανάληψη οι Ντε Γιονγκ (65′) και Λοδέιρο (90’+2′).


Με αυτή τη νίκη ο Άγιαξ «έδεσε» την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στις νοκ άουτ φάσεις, ενώ για τη δεύτερη θέση και τη συνέχεια στο Champions League θα είναι καθοριστικό το επόμενο παιχνίδι με τη Λιόν στο «Ζερλάν».


ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Φερτόνγκεν, Φαν Ντερ Βιλ, Ανίτα, Άλντερβαϊρελντ, Γιάνσεν, Ντε Γιονγκ, Ενό, Έρικσεν (80′ Λοδέιρο), Σουλεϊμάνι (72′ Λουκόκι), Μπέριγκτερ (77′ Εμπεσίλιο)
ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.: Κελάβα, Σίμουνιτς, Βίντα, Ιμπάνιεθ, Λέκο, Καλέγιο (46′ Τόμετσακ), Σαμίρ (72′ Σίτουμ), Μπαντέλ, Βρσάλικο, Κόβατσιτς, Ρουκάβινα (56′ Μπετσιράι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.