Μαντούκα: «Ήταν δώρο Θεού»

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 2-1 επί της Πόρτο εμφανίστηκε ο Γκουστάβο Μαντούκα.

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 2-1 επί της Πόρτο εμφανίστηκε ο Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μίλησε για την έως τώρα πορεία της κυπριακής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς επίσης και στους προσωπικούς του στόχους. Ο Μαντούκα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για την εφετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμό, που θέλει να νικάει, που δουλεύει πάρα πολύ και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στους «16» του Champions League».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Πιστεύω στο Θεό και αυτό το δεύτερο γκολ ήταν ένα δικό του δώρο. Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε, όμως είχαμε δουλέψει πολύ ήμασταν άψογοι σε όλο το παιχνίδι. Δεν είδα υπεροψία στην Πόρτο, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα δώρο Θεού αυτό το γκολ και η νίκη για τον ΑΠΟΕΛ».

Επίσης, τόνισε για το γκολ που σημείωσε: «Σίγουρα κάθε γκολ έχει τη δική του ιστορία και αυτό το γκολ είναι σημαντικό για την ζωή μου ως αθλητή. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω πως, ναι, είναι το πιο σημαντικό που έχω πετύχει στην καριέρα μου».

Ο Μαντούκα υπογράμμισε στην συνέχεια: «Ένα βαθμό (σ.σ. γέλια). Είναι δυο πολύ δύσκολα τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ζενίτ και Σαχτάρ. Το ότι έχουμε φτάσει ως εδώ δε σημαίνει ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Όμως έχουμε αποδείξει ότι δίκαια είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε στους «16» του Champions League».

Τέλος, ο Μαντούκα τόνισε: «Τη δουλειά του σκόρερ την αφήνω για τον Αΐλτον που είναι ένας πολύ ταλαντούχος επιθετικός. Όσο για το Μόναχο (σ.σ. γίνεται εκεί ο τελικός), έχω πάει αλλά θέλω να ξαναπάω. Ακόμα και τον Μάιο (σ.σ. γέλια). Τώρα πια, τα πιστεύουμε όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.