UEFA: Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σαν παιδάκια ακάλεστα σε πάρτι

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, προειδοποιεί και πάλι τις Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πως δεν έχουν ξεφύγει από την τιμωρία για τη Σούπερ Λιγκ.

«Η δικαιοσύνη είναι μερικές φορές αργή, αλλά έρχεται πάντα.» Η πειθαρχική επιτροπή ανέστειλε επίσημα τις διαδικασίες της εναντίον των συλλόγων λόγω νομικής δράσης που έγινε σε δικαστήριο της Μαδρίτης, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί οι σύλλογοι θα είναι σίγουρα σε θέση να συμμετάσχουν στο Champions League για τη σεζόν 2021-22.

Ωστόσο, μπορεί να μην τους προστατεύει απαραιτήτως από τις συνέπειες για το διαχωρισμένο έργο της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ για πάντα.

«Θα πω απλώς ότι η δικαιοσύνη είναι μερικές φορές αργή, αλλά πάντα έρχεται», δήλωσε ο Τσεφερίν στο RAI Sport. «Δεν μπήκα στην πειθαρχική υπόθεση, αλλά με τον τρόπο που το βλέπω, αυτό δεν είναι καθοριστικό. Πρώτα ξεκαθαρίζουμε τα νομικά πράγματα και μετά συνεχίζουμε. Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι αυτά τα τρία κλαμπ είναι σαν παιδιά που εγκαταλείπουν το σχολείο για λίγο. Δεν προσκαλούνται σε πάρτι γενεθλίων και μετά προσπαθούν να μπουν μέσα με την αστυνομία.”.

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, είπε αυτήν την εβδομάδα ότι οι σύλλογοι είχαν «κάθε δικαίωμα» για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή Super League.

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα στο ποδόσφαιρο», απάντησε ο Τσεφερίν “Το σχόλιό του δεν αξίζει απάντηση.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.