UEFA: Ο Θεοδωρίδης απείλησε τους τρεις της ESL

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε πως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Για να μη συμβεί αυτό, θα πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και να εγκαταλείψουν άμεσα τα σχέδιά τους για την European Super League. Ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μίλησε στην ισπανική εφημερίδα “Marca” για το συγκεκριμένο θέμα και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Χαρακτηριστικά, ο Θεοδωρίδης δήλωσε: “Αν δε σεβαστούν τους κανονισμούς, μπορεί να αποκλειστούν. Εξαρτάται από αυτούς. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι σύλλογοι αποδέχθηκαν τους κανονισμούς. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι διότι υπήρξε παρερμηνεία. Αυτό που θα συμβεί δεν θα είναι μια προσωπική απόφαση του προέδρου ή της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA. Υπάρχουν αρμόδια όργανα για να κρίνουν και να αποφασίσουν. Ούτε ο πρόεδρος ούτε εγώ μπορούμε να επηρεάσουμε ανεξάρτητες αποφάσεις και αυτό είναι το σωστό. Για την UEFA όλοι οι σύλλογοι είναι ίσοι και όλοι υπερασπιζόμαστε τις αξίες του σεβασμού και της ισότητας. Αν παρέβησαν τους νόμους, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.