Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Πίο γρήγορο γκολ και από το όριο ταχύτητας! (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γνωρίζει τον τρόπο να πετυχαίνει εκπληκτικά γκολ.

Είτε πρόκειται για σουτ είτε για ακροβατικά χτυπήματα με στυλ… taekwondo, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο επιθετικός της Μίλαν δεν θα κάνει περισσότερους από λίγους μήνες χωρίς να πετύχει ένα «εκθαμβωτικό» τέρμα. Είναι στη φύση του θρυλικού Σουηδού να δοκιμάσει πράγματα που πολλοί ποδοσφαιριστές δεν θα τολμούσαν να προσπαθήσουν, όπως για παράδειγμα το απίστευτο bicycle kick εναντίον της Αγγλίας το 2012. Αναμφισβήτητα η πιο «διακοσμημένη» περίοδος της καριέρας του, είναι ο χρόνος που πέρασε στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Κατέκτησε το πρωτάθλημα τέσσερις φορές, κερδίζοντας συνολικά οκτώ εγχώριους τίτλους. Μέτρησε 180 εμφανίσεις με τους Παριζιάνους και κατέγραψε ένα καταπληκτικό ρεκόρ με 156 γκολ.
Ήταν λοιπόν εύκολο για τον Ιμπραχίμοβιτς να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τον γαλλικό σύλλογο και πολλά από αυτά τα γκολ-συμπεριλαμβανομένου του τέρματος εναντίον της Μπαστιά- θα μνημονεύονται για τις επόμενες δεκαετίες.

Η μεγαλύτερη όμως βραδιά στην πραγματικότητα για τον χαρισματικό Σουηδό επιθετικό, ήρθε σε μια «σύγκρουση» στο Champions League με την Άντερλεχτ το 2013. Ο Ιμπραχίμοβιτς πέτυχε τέσσερα γκολ στο «Lotto Park» και ένα από αυτά ήταν ένας «πύραυλος» που εξαπέλυσε για να εξασφαλίσει ένα εντυπωσιακό hat-trick στο πρώτο ημίχρονο. Λοιπόν, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και ρίξτε μια ματιά παρακάτω στο εκπληκτικό γκολ:

Συμφωνείτε φαντάζομαι ότι το σουτ του Σουηδού ήταν πολύ δυνατό. Αλλά σε ποια ταχύτητα έφτασε το γκολ του Ιμπραχίμοβιτς; Σύμφωνα με το ESPN, το νορβηγικό μέσο ενημέρωσης NRK μέτρησε ότι το σουτ του Σουηδού «έτρεξε» με το εντυπωσιακό 122 χιλιόμετρα την ώρα.
Και αυτό που κάνει αυτή την ταχύτητα ακόμη πιο διασκεδαστική είναι ότι έσπασε πραγματικά το τοπικό όριο ταχύτητας στο Βέλγιο, το οποίο ανέρχεται στα 120 χιλιόμετρα όταν οδηγεί κάποιος σε αυτοκινητόδρομους! Αυτό δημιουργεί το αστείο σενάριο, να σουτάρει με αυτή την ταχύτητα ο Ζλάταν στον… αυτοκινητόδρομο και το flash της κάμερας να αναβοσβήνει, καθώς ξεπερνάει το όριο ταχύτητας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.