Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποτσετίνο στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του

Ο Μαουρίσιο Ποσετίνο τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, αν ήταν πιο τυχερή.

Ο Αργεντινός τεχνικός της γαλλικής ομάδας δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, παρά τη δεύτερη ήττα 2-0 στη ρεβάνς της Αγγλίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ποτσετίνο δήλωσε: “Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχεις. Είμαι περήφανος αλλά και απογοητευμένος. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πιο ουσιαστική από εμάς. Κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε με τα σουτ που θέλαμε. Αλλά θέλεις και λίγο τύχη σε αυτό το επίπεδο. Και στους δύο αγώνες ήμασταν άτυχοι. Η ομάδα δεν τα παράτησε ποτέ, ο τρόπος με τον οποίο κυριαρχήσαμε και στα δύο παιχνίδια, μας δίνει ελπίδα για το μέλλον”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες των παικτών του για τη συμπεριφορά του διαιτητή Κάιπερς: “Πρέπει να πιστέψουμε αυτό που λένε οι παίκτες. Αν ο διαιτητής είπε κάτι, ίσως να πρέπει να γίνει κάποια έρευνα, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Δεν μπορεί να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα, δεν ήμαστε στον τελικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.