“Με το κλειδί του Ιμπαγάσα”

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θεωρεί πως ο Άριελ Ιμπαγάσα θα είναι το κλειδί του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θεωρεί πως ο Άριελ Ιμπαγάσα θα είναι το κλειδί του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ για το Champions League. «Η Ντόρτμουντ δεν αποτελεί φόβητρο και ο Ολυμπιακός μπορεί με μια καλή εμφάνιση να την κερδίσει στο Φάληρο. Έχει προβλήματα στην άμυνα και εφόσον τη βρει ανοιχτή, μπορεί να χτυπήσει εκεί. Ο Ιμπαγάσα αναμένεται να είναι το κλειδί. Το ματς, όμως, θα είναι δύσκολο» δήλωσε ο διεθνής στοπερ στη Real News.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η Ντόρτμουντ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για τονΟλυμπιακό, αλλά μέσα στην έδρα του μπορεί να ελπίζει στη νίκη. Έχει τη δυνατότητα να πάρει το πρώτο τρίποντο στο φετινό Champions League, ωστόσο θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό, πολύ δύσκολο. Η Ντόρτμουντ αρέσκεται σε έναν γρήγορο τρόπο παιχνιδιού. Της αρέσει να κρατάει την μπάλα για αρκετή ώρα και να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο, ειδικά στη μεσαία γραμμή, όπου μπορεί να γίνει το λάθος».

«Εκεί πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να μην την αφήσει να έχει την κατοχή και να κάνει αυτός παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο Ιμπαγάσα. Θα το διαπιστώσετε στο παιχνίδι ότι αν οΟλυμπιακός πάρει την κατοχή, αυτομάτως θα αυξήσει τις πιθανότητές νίκης του. Για αυτό θεωρώ ότι ο Αργεντινός μπορεί να κάνει τη διαφορά».

«Διαθέτει μεγάλους παίκτες. Οι Μάριο Γκέτσε, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ιλκάι Γκουντογκάν και ο Γιαπωνέζος Καγκάβα είναι πολύ επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές. Η άμυνά της, πάντως, δεν είναι «μπετόν» και θα έχει προβλήματα από τους Μιραλάς και Τζεμπούρ, εφόσον πιεστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.