ESL: “Αγκάθι” τα υπογεγραμμένα συμβόλαια των ομάδων

Το θέμα των συμβολαίων που υπέγραψαν οι δώδεκα ομάδες που προσπάθησαν να δημιουργήσουν την European Super League έρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Financial Times”, τα συμβόλαια προβλέπουν ισχυρές ρήτρες, για όσους αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την κλειστή λίγκα, πριν από μια καθορισμένη ημερομηνία. Συγκεκριμένα, οι ομάδες που έχουν υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια δεσμεύονται να παραμείνουν στη λίγκα έως το 2025 και αν αποφασίσουν να αποχωρήσουν από αυτή, θα πρέπει να καταβάλουν τις ρήτρες εξόδου. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι ομάδες θα μοιράζονταν τα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού πρώτα συμπληρώνοντας ο αριθμός των 15 ομάδων στη λίγκα.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις ομάδες που είχαν δηλώσει συμμετοχή δεν έχει βάλει χρήματα στα ταμεία της, από το οικονομικό πακέτο που πρόσφερε η JP Morgan. Πάντως, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν οι ομάδες που δεν έχουν δηλώσει την αποχώρησή τους από τη λίγκα, τις ρήτρες εξόδου, από όσες ήδη ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους. Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μίλαν δεν έχουν ανακοινώσει οριστική αποχώρηση από την ESL, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ξεκαθαρίζει πως τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι ομάδες, δεν είναι εύκολο να λυθούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.