Νεϊμάρ: «Πλέον νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Παρί»

Με δηλώσεις σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο ο άσος των Παριζιάνων άφησε να εννοηθεί πως η επέκταση συμβολαίου του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Νεϊμάρ, μολονότι στάθηκε άτυχος έχοντας τρεις προσπάθειες στο δοκάρι της εστίας του Εμάνουελ Νόιερ, ήταν εκ των κορυφαίων της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρόκριση στα ημιτελικά επί της Μπάγερν Μονάχου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Παρίσι, μιλώντας στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο TNT αναφέρθηκε στην επέκταση του συμβολαίου του, υπονοώντας πως είναι επικείμενη. «Πλέον δεν υπάρχει θέμα. Είναι εμφανές πως νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Παρί, σίγουρα πολύ περισσότερο συγκριτικά με το παρελθόν. Είμαι πιο ευτυχισμένος.

Από τότε που κληρωθήκαμε με την Μπάγερν Μονάχου, είχα πει στους συμπαίκτες μου πως δεν υπάρχει πρόβλημα, θα τους περνούσαμε. Είχαμε ανάγκη να αποδείξουμε πως ήμασταν ικανοί να τους αποκλείσουμε, πως λειτουργούμε ως ομάδα.

Είχα περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρω στο Μόναχο. Έχασα αρκετά γκολ αλλά είπα στον προπονητή μου να μην ανησυχεί, θα σκοράρω στους ημιτελικούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.