Κάποτε ήταν ντέρμπι…

Η Ρεάλ επικράτησε του Αγιαξ 3-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο της.

Η Ρεάλ επικράτησε του Αγιαξ 3-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο της. Σε μία αναμέτρηση που κάποτε… έκοβε την ανάσα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο δεν βρήκαν καμία ουσιαστική αντίσταση.

Πάντως ενδεικτικό του ένδοξου παρελθόντος των Ολλανδών, είναι πως στις προηγούμενες 8 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, μετρούσαν 4 νίκες και 3 ήττες ενώ ένα ματς είχε λήξει ισόπαλο. Πλέον όμως, με την νίκη της αυτή, η Ισπανική ομάδα “ισοφάρισε” σε 4-4.

Οι παίκτες του Μουρίνιο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πήραν τα ηνία του αγώνα και έδειξαν ότι ήθελαν να καθαρίσουν το παιχνίδι, προκειμένου να φτάσουν στις έξι βαθμούς. Τελικά το πρώτο γκολ της συνάντησης ήρθε στο 25′ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ.

Στη συνέχεια, ένας παίκτης που προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό, ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0 για την Ρεάλ. Συγκεκριμένα στο 41′ ο Κακά, κατάφερε να γράψει το 2-0, δίνοντας παράλληλα την εντύπωση πως είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο παγκόσμιο στερέωμα, ως παίκτης του αντίστοιχου βεληνεκούς.

Το τελικό 3-0 για την ισπανική ομάδα σημείωσε στο 49′ ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος και πήρε την μπάλα από τον Κακά και σκόραρε. Σε κάθε περίπτωση, η ομαδικότητα της Ρεάλ ήταν το στοιχείο που φαίνεται πως έχει αποκτήσει πλέον η ομάδα του Μουρίνιο.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Kασίγιας, Καρβάλιο, Ράμος, Αρμπελόα, Βαράνες, Κεντίρα, Εζίλ (84′ Αλτιντοπ), Τσάμπι Αλόνσο, Κ. Ρονάλντο, Κακά (75′ Ντι Μαρία), Μπενζεμά (75′ Ιγκουαΐν).

Άγιαξ: Φέρμεϊρ, Φαν ντερ Βιλ, Αλντερβέιρελντ, Βερτόγκεν, Αντία, Ντε Γιόνγκ, Γιάνσεν (51′ Ενόχ), Έρικσεν, Σουλεϊμάνι (71′ Εμπεσίλιο), Σίγκθορσον, Μπούριχτερ (83′ Σερέρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.