Στην κορυφή η Βασιλεία

Η Βασιλεία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και έκαμψε την αντίσταση της Ουτελούλ Γκαλάτι, πατώντας έτσι την κορυφή του 3ου ομίλου.

Η Βασιλεία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και έκαμψε την αντίσταση της Ουτελούλ Γκαλάτι, πατώντας έτσι την κορυφή του 3ου ομίλου.  Ο Φαμπιάν Φράι ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης ανοίγοντας το σκορ, κερδίζοντας παράλληλα και το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σ. Φράι. 

Ο Φράι στο 27′ με σουτ προειδοποίησε τους Ρουμάνους, οι οποίοι στο πρώτο μέρος πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να μπουν οδηγοί στο σκορ. Ωστόσο στο 39′ ο άσος της Βασιλείας, κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Γκράχοβακ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν την υπεροχή έφτασαν στην ισοφάριση στο 58′ με τον Πένα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Σόμερ και με σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 82′ οι Ρουμάνοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σαλαζενού και δύο λεπτά αργότερα ο Σ. Φράι μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Φ. Φράι. Ωστόσο και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, αφού ο Χούγκελ στο 87′ αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα, παίρνοντας έτσι την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Βασιλεία: Σόμερ, Ντράγκοβιτς, Παρκ, Άμπραχαμ, Στάινχοφερ, Χάγκελ, Φ. Φράι (94′ Πακ), Καμπράλ, Σάκα (78′ Ζουά), Στρέλερ, Α. Φράι (91′ Κόβατς)
Οτελούλ Γκαλάτι: Γρκάχοβατς, Ράπα, Κοστίν, Σαλαγκεάνου, Περεντίγια, Φίλιπ (86′ Βιλιάντι), Ίλιε (89″ Φρούντζα), Αντάλ, Ιμπέχ, Γκουργκού, Πένια (71′ Παράσιβ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.