Θεαματική ισοπαλία!

Καμία από τις δύο "νεοφώτιστες" του 1ου ομίλου του Champions League δεν πανηγύρισε στην πρεμιέρα. Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1

Καμία από τις δύο “νεοφώτιστες” του 1ου ομίλου του Champions League δεν πανηγύρισε στην πρεμιέρα. Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Νησί, από το οποίο οι Ιταλοί έφυγαν με έναν πολύτιμο βαθμό, έστω κι αν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα που πήραν με τον “συνήθη ύποπτο”, Έντινσον Καβάνι.

Γκολ δεν μπήκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φάσεις σημειώθηκαν αρκετές, με κορυφαίες τα δύο δοκάρια. Ένα για τους Άγγλους, ένα για τους Ιταλούς. Στο 17′ ο Λαβέτσι μετά από εξαιρετική ενέργεια έκανε το σουτ, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Χαρτ, ενώ στο 35′ ο Τουρέ “απάντησε”, όταν ένα δικό του δυνατό σουτ κατέληξε επίσης στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Σάνκτις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικές, αλλά σκόραραν από ένα γκολ και στο τέλος δεν πανηγύρισε κανείς. Η Νάπολι, πάντως, που προηγήθηκε στο 69′ με πλασέ του Καβάνι, είναι σε κάθε περίπτωση ικανοποιημένη με το βαθμό, σε αντίθεση με τη Σίτι που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στην πρεμιέρα.

Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ στο 74′ ισοφάρισε και γλίτωσε τους “πολίτες” από τα… χειρότερα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον “Ντε Σάνκτις”.

Μάντσεστερ Σ. (Μαντσίνι): Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κολάροφ (75′ Κλισί), Μπάρι, Νασρί (76′ Τζόνσον), Γ. Τουρέ, Τζέκο (81′ Τέβες), Αγουέρο, Σίλβα
Νάπολι (Ματζάρι): Ντε Σάνκτις, Αρόνικα, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Μάτζιο, Χάμσικ (89′ Σαντάνα), Ζούνιγκα, Γκαργκάνο, Ινλέρ, Καβάνι (84′ Πάντεφ), Λαβέτσι (57′ Τζεμαϊλί)

Γήπεδο: “Σίτι οφ Μάντσεστερ”
Διαιτητής: Έρικσον (Σουηδία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.