5ος όμιλος: Και τώρα… τρέχει (video)

Η Σάλκε «κόλλησε» στο 0-0 με τη Στεάουα στη Ρουμανία και πλέον θέλει μόνο νίκη επί της Βασιλείας στο φινάλε του 5ου ομίλου για να συνεχίσει την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σάλκε «κόλλησε» στο 0-0 με τη Στεάουα στη Ρουμανία και πλέον θέλει μόνο νίκη επί της Βασιλείας στο φινάλε του 5ου ομίλου για να συνεχίσει την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η νίκη της Βασιλείας επί της Τσέλσι δεν έκανε τη ζημιά μόνο στους «βασιλικούς μπλε», αλλά και στους Ρουμάνους οι οποίοι είναι πλέον οριστικά ουραγοί στο γκρουπ και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το χιόνι που έπεφτε στο Βουκουρέστι έκανε δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έψαξαν περισσότερο το γκολ, αλλά για κακή τους τύχη δεν το βρήκαν ποτέ. Οι Γερμανοί από την άλλη πέτυχαν στο πρώτο μέρος ένα τέρμα, το οποίο, ωστόσο, ακυρώθηκε σωστά καθώς η μπάλα είχε βγει έστω και οριακά εκτός της τελικής γραμμής πριν τη σέντρα του Φαρφάν.

Η Στεάουα πήγε στους 3 βαθμούς και η Σάλκε στους 7, τη στιγμή που η Βασιλεία με 8 βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση πίσω από την Τέλσι. Η τελευταία προκρίθηκε στην επόμενη φάση με… ήττα, η Σάλκε λυτρώνεται μόνο με νίκη την τελευταία αγωνιστική.

Στεάουα (Ρέγκεκαμπφ): Ταταρουσάνου, Πρεπελίτσα (82′ Στάντσιου), Σουκάλα, Γκάρντος, Λατόβλεβιτς, Νεάγκου (46′ Φερνάντο Βαρέλα), Μπουρτσεάνου, Κιπτσίου (77′ Ιάνκου), Αντριάν Πόπα, Τανάσε, Πιοβοκάρι

Σάλκε (Κέλερ): Φέρμαν, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Αόγκο, Τζόουνς, Νόιστεντερ, Μάιερ (74′ Ντράξλερ), Φαρφάν, Φουχς (88′ Ομπάσι), Σάλαϊ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.