Γιοβάνοβιτς: ”Ακόμη πιο ψηλά”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως μόνο τυχαία δεν είναι η δεύτερη πρόκριση σε τρία χρόνια του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους τους Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως μόνο τυχαία δεν είναι η δεύτερη πρόκριση σε τρία χρόνια του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους τους Champions League. Ο Σέρβος τεχνικός είπε μετά το 3-1 επί της Βίσλα. «Ήταν σπουδαίο παιχνίδι, πιστεύω ότι και στους δύο αγώνες ήμασταν καλύτερη ομάδα από τη Βίσλα και μπήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλάζοντας τα σκορ και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Σλόβαν και Βίσλα. Αποδείξαμε ότι η συμμετοχή μας πριν δύο χρόνια δεν ήταν τυχαία και είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών μου που ξέρω πόσο ήθελαν και πάλι να βρεθούν στους ομίλους”.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλαμε να απογοητεύσουμε όλους αυτούς τους φίλους μας που ήρθαν στο γήπεδο να μας στηρίξουν. Θέλαμε να κάνουμε μεγάλη τη νύχτα για το ΑΠΟΕΛ και το καταφέραμε και γι’ αυτό ήμουνα ιδιαίτερα χαρούμενος», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και αναφερόμενος στο Champions League ξεκαθάρισε ότι πλέον ο πήχης ανεβαίνει για την ομάδα του και υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από όλου».

Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε και για τις προοπτικές της ομάδας του στη συνέχεια: «Για εμάς κάθε αγώνας είναι μια καινούρια πρόκληση και είναι ένα μεγάλο τεστ να δούμε τον εαυτό μας μέσα στους ομίλους σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή μας. Είμαστε ομάδα που έχει απαιτήσεις απ’ τον εαυτό της και σίγουρα η πρόκριση στους ομίλους δεν είναι διασκέδαση. Είναι έξι δύσκολα παιχνίδια και έξι ευκαιρίες για να αναδείξουμε αυτή την ομάδα περισσότερο στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη» δήλωσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.