Άδικη ήττα για ΑΠΟΕΛ (video)

Την πρώτη του ήττα στη φετινή ευρωπαϊκή του "περιπέτεια" γνώρισε το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε με 1-0 από τη Βίσλα στην Κρακοβία.

Την πρώτη του ήττα στη φετινή ευρωπαϊκή του “περιπέτεια” γνώρισε το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε με 1-0 από τη Βίσλα στην Κρακοβία, με το αποτέλεσμα να την αδικεί, καθώς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Μαλέτσκι στο 71′ πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Πολωνούς, με δυνατό αριστερό σουτ από την περιοχή και εκμεταλλευόμενος μια αδράνεια της άμυνας των Κύπριων, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε δώσει δικαιώματα στους αντίπαλους.

Το ΑΠΟΕΛ έψαξε την ισοφάριση, ενώ θα μπορούσε και να έχει προηγηθεί, αλλά οι παίκτες του ενώ είχαν τον έλεγχο του κέντρου και περνούσαν μπαλιές, δυσκολεύονταν στην τελική προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση έχει μπροστά του τη ρεβάνς του “ΓΣΠ” και μια μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει το “εισιτήριο” για τους ομίλους του Champions League.

Βίσλα: Παρέικο, Γάλιενς, Τσάβες, Μέλικσον, Σομπολέφσκι, Νούνιες, Ντίαζ, Γκένκοφ, Μαλέσκι (90+1′ Κιρμ), Γιοβάνοβιτς, Ίλιεφ (68′ Βιλκ)

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πάολο Ζόρζε, Κόντης, Σολωμού, Μποαβεντούρα, Μοραίς, Πίντο, Μαντούκα (46′ Χαραλαμπίδης), Μαρσίνιο (80′ Γιάχιτς), Τρισκόφσκι (85′ Σολάρι), Αΐλτον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.