Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναλύει τον τελικό

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δηλώνοντας την πεποίθησή του πώς θα είναι έτοιμος για τη μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λισσαβώνα, ανέλυσε σε τοποθέτησή του στη Media Day της Ρεάλ το τελευταίο φετινό παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο θα κρίνει και την κάτοχο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δηλώνοντας την πεποίθησή του πώς θα είναι έτοιμος για τη μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λισσαβώνα, ανέλυσε σε τοποθέτησή του στη Media Day  της Ρεάλ το τελευταίο φετινό παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο θα κρίνει και την κάτοχο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλυσε την άποψή του για όλες τις παραμέτρους του μαδριλένικου «εμφύλιου» σε τρία σκέλη:

  •  Τα «κλειδιά» του τελικού: «Κανείς δεν ξέρει εκ των προτέρων τι μπορεί να γίνει σ΄ έναν τελικό. Είναι τεράστιο το παιχνίδι. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε, όμως δεν αποτελεί η θέληση αυτή εμμονή μας. Ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα κομβικά σημεία είναι η προσήλωση στο στόχο, η ηρεμία, το σκοράρισμα, το καλό παιχνίδι, το πώς θα το διασκεδάσει η κάθε ομάδα και όχι η εμμονή για την πρωτιά».
  • Την κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης: «Υπάρχει ένα θετικό συναίσθημα, αισιοδοξία θα έλεγα. Είναι τέσσερις ημέρες πριν αυτή η τοποθέτησή μου, όμως είμαστε χαλαροί, προσηλωμένοι στο καλύτερο και είμαι ειλικρινά χαρούμενος που θα παίξω αυτόν τον τελικό με τη Ρεάλ. Το μήνυμά μου στον κόσμο είναι να μείνουν ήρεμοι. Θέλουμε την υποστήριξή τους και θα κάνουμε το καλύτερο γι΄ αυτούς».
  • Την άποψή του για την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Κέρδισαν το πρωτάθλημα στην Ισπανία κι αυτό θα τους δώσει ώθηση. Ο τελικός είναι διαφορετικό παιχνίδι και δύσκολο, όμως είναι λογικό να νιώθουν δυνατοί και να έχουν υψηλό φρόνημα. Κάνουν πολύ ωραία πράγματα στο γήπεδο, οι παίκτες τους έχουν κίνητρο και στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πήγαν περίφημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.