Απειλείται η 12η θέση για την Ελλάδα

Προκριματικά θα καλείται να δώσει ο πρωταθλητής της Σούπερ Λιγκ από τη σεζόν 2015/16 προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός απροόπτου.

Προκριματικά θα καλείται να δώσει ο πρωταθλητής της Σούπερ Λιγκ από τη σεζόν 2015/16 προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός απροόπτου.

Η νίκη της Βασιλείας με 3-0 επί της Βαλένθια, έφερε την Ελβετία ακόμα πιο κοντά στην προνομιούχο 12η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ (UEFA ranking) όπου βρίσκεται η Ελλάδα και σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια Ελβετίας πανηγυρίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ με θετικό αποτέλεσμα, τότε η Ελλάδα θα υποχωρήσει 13η. Αν ηττηθεί στην Ισπανία και περάσει στα ημιτελικά και κάνει τουλάχιστον μία ισοπαλία, τότε η Ελβετία μας προσπερνά. 

Κάτι που αυτόματα θα σημαίνει πως ο πρωταθλητής της επόμενης σεζόν (2014/15), θα πρέπει να δώσει δύο προκριματικούς γύρους (γ’ προκριματικός και πλέι οφ) από τη σεζόν 2015/16, για να μπορέσει να πάρει θέση στην κληρωτίδα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι περιπτώσεις για να μείνουμε στη 12η θεση είναι η Βασιλεία να μην πάρει ούτε ισοπαλία στα παιχνίδια που θα δώσει από εδώ και πέρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Καλύτερα για εμάς είναι η Βαλένθια να την αποκλείσει, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.