8ος όμιλος: Και όμως ισοπαλία! (video)

Ο Άγιαξ προηγήθηκε με γκολ του Ντένσβιλ στο 90' και όλα έδειχναν πως θα έφτανε στην πρώτη του φετινή νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά στο κοινό του. Μπαλοτέλι και διαιτητής όμως είχαν άλλη άποψη με το πέναλτι του Ιταλού να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Ο Άγιαξ προηγήθηκε με γκολ του Ντένσβιλ στο 90′ και όλα έδειχναν πως θα έφτανε στην πρώτη του φετινή νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά στο κοινό του. Μπαλοτέλι και διαιτητής όμως είχαν άλλη άποψη με το πέναλτι του Ιταλού να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και ίσως η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Άγιαξ και Μίλαν είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τους Ολλανδούς να ελέγχουν πλήρως το ρυθμό του ματς, κάτι που φανερώνει και η συντριπτική κατοχή της μπάλας (70%-30%).

Χωρίς να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, οι «ροσονέρι», ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισό του ματς. Ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Κίλεσεν φώναξε «παρών» κρατώντας ανέπαφη την εστία του «Αίαντα».

Οι παίκτες του Ντε Μπουρ πήραν τον έλεγχο στην επανάληψη, παρόλα αυτά όμως, η καλύτερη στιγμή ανήκε στους Μιλανέζους.

Ο Μπαλοτέλι ελίχθηκε στην περιοχή στο 63′, σούταρε αλλά αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε η επέμβαση του Κίλεσεν, αφού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η μεγάλη φάση για τον Άγιαξ ήρθε στο 90ο λεπτό. Ο Σόνε εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Μουντάρι έχασε τον Ντένσβιλ και ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, βάζοντας «φωτιά» στο «Άμστερνταμ Αρένα».

Παρόλα αυτά, το τελικό σκορ δεν έμελλε να είναι αυτό. Ο Μπαλοτέλι -ίσως στην τελευταία φάση του ματς-, ξεγέλασε τον διαιτητή και με μία φάση καρμπόν με αυτή του πέναλτι του Πέπε στο παιχνίδι της Έλτσε με τη Ρεάλ την προηγούμενη Τετάρτη για την Πριμέρα Ντιβισιόν, κέρδισε την εσχάτη των ποινών.

Ο Ιταλός πήρε αγκαλιά τον Φαν ντερ Χόορν, τον τράβηξε πάνω και έπεσαν μαζί στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Γιόνας Έρικσον να υποδείξει τη λευκή βούλα.

Ο σούπερ Μάριο, το πήρε προσωπικά, έστειλε τον Κίλεσεν στην αντίθετη γωνία και έδωσε στη Μίλαν έναν ανέλπιστο βαθμό.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1) Μπαρτσελόνα 6 (5-0)
2) Μίλαν 4 (3-1)
3) Άγιαξ 1 (1-5)
4) Σέλτικ 0 (0-3)

Άγιαξ (Φρανκ ντε Μπουρ): Κίλεσεν, Φαν Ριν, Μοϊσάντερ (78΄ Φαν ντερ Χόορν), Ντένσβιλ, Μπλιντ, Ντε Γιόνγκ, Πόουλσεν, Ντουάρτε (59΄ Σον), Ντε Σα (64΄ Αντερσεν), Φίσερ, Σίγκθορσον

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Πόλι (84΄ Εμάνουελσον), Μεξές, Ζαπάτα, Κονστάντ, Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, Μουντάρι, Αμπάτε, Μοντολίβο, Ρομπίνιο (80΄ Μάτρι), Μπαλοτέλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.