«Πόλεμος» Τσέλσι – Παρί μέσω Facebook (pics)

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Τσέλσι την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στα social media το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει ήδη ξεκινήσει!

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Τσέλσι την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στα social media το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει ήδη ξεκινήσει!

Τις τελευταίες ώρες συγκεκριμένα διεξάγεται ένας ιδιότυπος «πόλεμος» μέσω των σελίδων των δύο ομάδων στο Facebook, με Λονδρέζους και Παριζιάνουν να …επιστρατεύουν ακόμα και διάσημα αξιοθέατα των πρωτεουσών στις οποίες εδρεύουν.

Έτσι, μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook που απεικονίζει μία μπάλα με το σήμα της Τσέλσι και φόντο τον Big Ben, οι Λονδρέζοι αναρωτιούνται: «Παρί, μπορείς να το κάνεις αυτό;».

Οι Παριζιάνοι δεν άφησαν την πρόκληση αναπάντητη και με παρόμοιο τρόπο έβαλαν στο παιχνίδι και τον Πύργο του Άιφελ ρωτώντας: «Τσέλσι, μπορείς να το κάνεις αυτό;».

Καλά τα αξιοθέατα λοιπόν, ωστόσο η Τσέλσι μάλλον πέτυχε το…καθοριστικό γκολ, ποστάροντας φωτογραφία (πάνω) του διάσημου ηθοποιού -και γνωστού οπαδού των «μπλε»- Γουίλ Φέρελ με την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησαν οι Λονδρέζοι το 2012 και την ερώτηση: «Παρί, μπορείς να το κάνεις αυτό;». Θα δείξει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.