Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Παρίσι

Η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι προσελκύει τα βλέμματα των φιλάθλων, στους αγώνες της Τετάρτης για τα προημιτελικά του Champions League (21:45 Novasports 2).

Η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι προσελκύει τα βλέμματα των φιλάθλων, στους αγώνες της Τετάρτης για τα προημιτελικά του Champions League (21:45 Novasports 2). Οι Παριζιάνοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι Λονδρέζοι θέλουν να πάρουν μέσα στο «Παρκ Ντε Πρενς» το αποτέλεσμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μετατρέψουν τη ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπριτζ» σε τυπική διαδικασία.

Ο Λοράν Μπλαν δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ και Ζερεμί Μενέζ. Από την άλλη πλευρά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ετό, Κόουλ, Μάτιτς και Σαλάχ. Κατά το παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές, εκ των οποίων η μία ήταν φιλικός αγώνας. Η Τσέλσι μετράει μια νίκη, ενώ δυο ματς έληξαν ισόπαλα.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας (21:45), η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Ντόρτμουντ, στην επανάληψη του περσινού ημιτελικού της διοργάνωσης. Οι Μαδριλένοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό τους, ενώ οι Βεστφαλοί θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τον περσινό τους άθλο.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στους Αρμπελόα, Κεντίρα, Χεσέ και Μαρσέλο. Από την άλλη πλευρά, ο Γιούργκεν Κλοπ δε θα έχει στη διάθεσή του τους Σούμποτιτς, Γκούντογκαν, Σμέλτσερ, Μπλαστσικόφσκι και Μπέντερ. Η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει τρεις νίκες, ενώ η Ντόρτμουντ δυο. Επίσης, τρεις αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.