Μουρίνιο: «Μπορεί το Ch. League η Γιουνάιτεντ»

Δε θεωρεί απίθανο να δει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Ευρώπης στο τέλος της σεζόν, υπογράμμισε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Δε θεωρεί απίθανο να δει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Ευρώπης στο τέλος της σεζόν, υπογράμμισε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως δεν έχει χαθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ απάντησε στα σενάρια που τον ήθελαν να σκέφτεται πέρυσι το ενδεχόμενο διαδοχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Δεν ξέρω αν ο Σερ Άλεξ με είχε σκεφτεί για την Γιουνάιτεντ ή όχι. Σίγουρα ήξερε ότι ήθελα να πάω στην Τσέλσι. Του μίλησα μετά τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από την Ρεάλ για το Champions League πέρσι, και του είπα τι ήθελα να κάνω, ότι η Τσέλσι ήταν αυτό που ήθελα, αυτή ήταν η κατεύθυνση που ήθελα να πάω. Όσο για τον Ντέιβιντ, πήγε σε μια καινούργια ομάδα, μια ομάδα που είναι μια νέα πραγματικότητα για εκείνον και προσαρμόζεται. Η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη και προσοχή, προσοχή! Μπορεί ακόμα να κερδίσει το Champions League αυτή την σεζόν».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε για το αν θα είχε απολυθεί ο Ντέιβιντ Μόγιες, αν είχε πραγματοποιήσει αυτή την πορεία στην Τσέλσι: «Ίσως ναι, ίσως όχι. Ίσως τώρα η Τσέλσι έχει μια νέα οπτική, να δουλεύει με διαφορετικό προφίλ και διαφορετική στρατηγική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.