Κλοπ: «Σαν λύκοι οι παίκτες μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στη Ζενίτ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στη Ζενίτ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ μίλησε για τα λάθη τακτικής της ομάδας του και στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Η Ζενίτ είναι μία εξαιρετική ομάδα. Μπορούν να παίξουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε ομάδα. Κάναμε λάθη τακτικής στο πρώτο γκολ που δεχτήκαμε αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις να δεχτείς γκολ από έναν παίκτη σαν τον Χουλκ.

Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε σωστή επικοινωνία. Αν επικοινωνούσαν καλύτερα οι παίκτες μου θα είχαμε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Υπήρχε ένταση και σε ένα βαθμό νευρικότητα από τους παίκτες μου.

Μετά την ισοφάριση το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει αλλά ήμασταν πιο ελεύθεροι. Έχουμε την εμπειρία 20 παιχνιδιών στο Τσάμπιονς Λιγκ, συμπεριλαμβανομένου και έναν τελικού, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πιο ήρεμα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ρυθμός μας ήταν υψηλός ειδικά από τα πλάγια. Προσπαθήσαμε να φέρουμε την μπάλα γρήγορα στο κέντρο και την χάναμε εύκολα. Η Ζενίτ είχε τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί γρήγορα και ήταν αρκετά γενναίοι να το κάνουν. Με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα έπρεπε να πάρουν ρίσκα.

Οι παίκτες μου αξίζουν να βρίσκονται στα προημιτελικά γιατί πάντα παλεύουν σαν λύκοι. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουμε την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου», δήλωσε ο προπονητής των Γερμανών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.