Μίτσελ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Μίτσελ παρά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Μίτσελ παρά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά:

Για το τι πήγε στραβά: «Αυτό που είναι άσχημο είναι το αποτέλεσμα που μας απογοήτευσε, γιατί είχαμε πολλές προσδοκίες. Αυτό το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και πολύ σκληρή τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές μας που έχουν κάνει μία σπουδαία προσπάθεια. Δεν είχαμε επιτυχία σε καμία από τις δύο περιοχές και σε αυτή τη διοργάνωση το πληρώνεις πολύ ακριβά. Αν κάποιος ακούσει το αποτέλεσμα χωρίς να δει το παιχνίδι, θα σκεφτεί ότι το ματς είχε μία κατεύθυνση. Λάθος όμως. Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου μας ήταν ο Ντε Χέα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι μία εξήγηση, που το ματς ήρθε 3-0, αλλά είναι η πραγματικότητα».

Για το αν οι παίκτες φοβήθηκαν το ματς: «Όχι δεν συμφωνώ. Σίγουρα κάναμε λάθη, αλλά δεν οφείλεται σε φόβο ή προφύλαξη. Οφείλεται στο ότι έγιναν λάθη από έλλειψη στις κινήσεις μας. Στο παιχνίδι εμείς μπήκαμε αποφασισμένοι να παίξουμε δυνατά, να παίξουμε σε όλες τις περιοχές καλά, όμως ενώ είχαμε τα τρεξίματα και τα κατεβάσματα δεν είχαμε την επιτυχία στο τελείωμα. Αυτό στο ποδόσφαιρο αλλάζει την εικόνα. Και επίσης πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα στον αγώνα. Όμως στο ποδόσφαιρο αυτό δεν είναι αρκετό. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει υψηλό επίπεδο».


Για τη γεύση που αφήνει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ:
«Νιώθω άσχημα και απογοητευμένος, γιατί όταν μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τους παίκτες που έκαναν σπουδαία προσπάθεια χωρίς να έχουν πάρει το αποτέλεσμα, ήταν πραγματικά επώδυνο το συναίσθημα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλάμε για θετικές σκέψεις από τη στιγμή που χάσαμε μετά από μία τεράστια προσπάθεια.

Για το αν θα άλλαζε κάτι αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω: «Δεν ξέρω. Ίσως θα ήθελα να αλλάξω λίγο την αστοχία που είχαμε στις τελικές προσπάθειες και τα λάθη που κάναμε στην άμυνα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αποφύγω την ευθύνη, γιατί πραγματικά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την προσπάθεια που έκαναν. Σήμερα τα έδωσαν όλα. Χθες σας μίλησα για το πώς είχα σχεδιάσει το παιχνίδι. Σήμερα όμως το κάναμε με σχετική επιτυχία. Δεν είχαμε μόνο κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Παίξαμε επιθετικά, ανοιχτήκαμε, είχαμε βάθος στο παιχνίδι μας, κατοχή της μπάλας. Είχαμε πολλές καλές στιγμές στο παιχνίδι μας, αλλά έλειψε η επιτυχία. Όταν λείπει η επιτυχία στο αποτέλεσμα, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά».

Μόγιες: «Φανταστικός παίκτης ο Γκιγκς»

Στην προσφορά του Ράιαν Γκιγκς στάθηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες στη συνέντευξή του μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό, όπου εμφανίστηκε φυσικά ικανοποιημένος από την πρόκριση. Αναλυτικά.:

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Υστερα από το Κυριακάτικο αποτέλεσμα, επιστρέψαμε, παίξαμε με στυλ, είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για τον Γκιγκς: «Οντως οι δύο πάσες του ήταν δύο γκολ. Το συνολικό του παιχνίδι είναι πολύ καλό. Η ηλικία του δεν παίζει κανέναν ρόλο και είναι ένας φανταστικός παίκτης».

Για το πώς αποφάσισε να τον ξεκινήσει: «Πρέπει να κοιτάζουμε στο μέλλον και να επενδύουμε εκεί. Ηθελα όμως κάτι στην τακτική. Ξέρει καλά τον ρόλο που ήθελα να του αναθέσω και γι’ αυτό και τον έβαλα να παίξει».

Για το αν ήταν το ματς της χρονιάς: «Ηταν ένα ματς στην Ευρώπη σημαντικό που είχαμε χάσει το πρώτο 2-0. Κάναμε μία καλή εμφάνιση ανατρέψαμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι το παιχνίδι της χρονιάς».

Για το αν θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας του: «Εχουμε άλλα δύο παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχω δεχτεί πολλές φορές αυτή την ερώτηση μετά από μία νίκη, αλλά δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα γιατί δεν έχουμε διάρκεια. Σίγουρα όμως οι παίκτες έδωσαν χαρά μετά την απογοήτευση της Κυριακής».

Για τον τραυματισμό του Φαν Πέρσι: «Μάλλον δεν είναι πολύ σοβαρός. Απλά δέχτηκε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του γονάτου, αύριο θα ξέρουμε καλύτερα».

Για την απόδοση του Ολλανδού: «Να πετύχει κανείς χατ τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλο επίτευγμα. Λίγοι παίκτες μπορούν να το κάνουν αυτό. Και με το πέναλτι και με το φάουλ έδειξε την κλάση του».

Για την απόδοση του Ντε Χέα: «Ηταν πάρα πολύ καλή. Και αυτοί οι δύο ήταν πολύ καλοί. Ολη η ομάδα έπαιξε πολύ καλό και συνολικά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο το οποίο είχα να το δω αρκετό καιρό μέσα στο Ολντ Τράφορντ».

Για το αν είναι νέα αρχή για τη Γιουνάιτεντ: «Ελπίζω και εύχομαι γιατί στο παρελθόν είχαμε κάνει αρκετές λάθος εκτιμήσεις και να έχουμε συνέχεια».

Για το αν είναι η Γιουνάιτεντ αουτσάιντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Το ελπίζω. Σίγουρα δεν είμαστε φαβορί. Είναι στις ικανότητες αυτής της ομάδας να το κερδίσει και αν παίξουμε όπως ξέρουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε».

Για τον Ολυμπιακό και την απόδοσή του: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά καλά. Απλά μία ομάδα έπρεπε να κυνηγήσει το παιχνίδι παραπάνω. Στην αρχή κυνηγήσαμε το ματς εμείς και στο τέλος μας κυνήγησε ο Ολυμπιακός και μας πίεσε. Στο Φάληρο κάναμε άσχημο παιχνίδι δεχτήκαμε δύο γκολ, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-1 και σίγουρα αν το είχαμε κάνει δεν θα ήταν το ματς όπως το είδατε σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.