Ούτε φέτος προκοπή για τη Λέγκια (video)

Η Λέγκια έμεινε σε οδυνηρή ισοπαλία 2-2 με τη Στεάουα, στη Βαρσοβίας, και σε συνδυασμό με το 1-1 του Βουκουρεστίου απέτυχε (λόγω του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ) να μετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 18η χρονιά!

Η Λέγκια έμεινε σε οδυνηρή ισοπαλία 2-2 με τη Στεάουα, στη Βαρσοβίας, και σε συνδυασμό με το 1-1 του Βουκουρεστίου απέτυχε (λόγω του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ) να μετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 18η χρονιά!

Το 1-1 του πρώτου αγώνα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας έδινε ελπίδες στην πολωνική ομάδα για τη συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1995/1996. Μάλιστα, τότε, είχε φθάσει στους «8» έχοντας αποκλειστεί από τον μεγάλο Παναθηναϊκό του Ρότσα.

Όμως η Στεάουα αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει στη Βαρσοβία, έμεινε για ενδέκατο επίσημο παιχνίδι φέτος αήττητη, στις διοργανώσεις που συμμετέχει, ενώ έπιασε τα δύο γκολ εκτός έδρας για πέμπτο αγώνα φέτος (έχει σημειώσει δύο γκολ σε όλους!). Προκρίθηκε δε για πρώτη φορά στους ομίλους του θεσμού από τη σεζόν 2008/2009 και για έβδομη στην ιστορία της.

Η Λέγκια είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι ευκαιρίες ήταν για τη Στεάουα που βρέθηκε να προηγείται στο «Βόισκα Πολσκιέγκο» με 2-0 νωρίς και μέσα σε δύο λεπτά. Στο 7΄ ο Στάντσιου άνοιξε το σκορ με όμορφη ατομική ενέργεια εντός περιοχής των γηπεδούχων χωρίς ο Κούτσιακ να μπορεί ν΄ αντιδράσει, ενώ δύο λεπτά αργότερα (9΄) ο Πιοβακάρι βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Λέγκια, τον πλάσαρε έξυπνα πριν την έξοδό του κάνοντας το 0-2.

Η ομάδα της Βαρσοβίας αντέδρασε στο 27΄ με τον Ράντοβιτς να μειώνει με κεφαλιά, νικώντας τον Ταταρουσάνου, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Γιάκουμπ Βαβρζίνιακ. Η πίεση των Πολωνών στη συνέχεια καρποφόρησε μονάχα στο 94΄, όταν πλέον ήταν αργά, με τον Ρέζνιτσακ να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Η Λέγκια Βαρσοβίας θα μετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέγκια Βαρσοβίας (Γιαν Ούρμπαν): Κούτσιακ, Ντόσα Τζούνιορ, Βαβρζίνιακ, Μπερεζίνσκι, Ρέζνιτσακ, Βρντόλιακ, Ράντοβιτς, Κοσέτσκι, Κούτσαρτσιουκ (63΄ Όγιαμαα), Σαγκανόφσκι (79΄ Μίκιτα), Φούρμαν (75΄ Ζίρο).
Στεάουα (Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ): Ταταρουσάνου, Σούκαλα, Γκάρντος, Φίλιπ, Λατοβλεβίτσι, Γκεοργκιέφσκι, Μπουρσεάνου, Στάντσιου (59΄ Κριστέα), Πιοβακάρι (89΄  Ιάνκου), Πόπα, Τανάσε (72΄ Τάτου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.