Κεϊρός: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολέψει τη Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ισχυρό φαβορί για πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια σύμφωνα με τον Κάρλος Κεϊρός.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ισχυρό φαβορί για πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια σύμφωνα με τον Κάρλος Κεϊρός.

Ο Πορτογάλος πρώην βοηθός του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και νυν ομοσπονδιακός του Ιράν, με δηλώσεις του στη Real τόνισε πως παρά τη μεταβατική χρονιά που διανύουν, οι πρωταθλητές Αγγλίας παραμένουν εξαιρετικά επικίνδυνοι, αλλά πρόσθεσε πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να τους δυσκολέψουν.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι σε φόρμα, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο επικίνδυνη. Πρόκειται για μία ομάδα αληθινό θρύλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με παίκτες που διαθέτουν μέταλλο, τη νοοτροπία του νικητή, το πνεύμα του μαχητή που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα, όσο απίθανο και αν φαίνεται να πετύχει το στόχο του», δήλωσε ο μεταξύ άλλων πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης προσθέτοντας:

«Φυσικά, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να κοιτάξει την Μάντσεστερ στα μάτια και να τη δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στο παιχνίδι της Αθήνας. Γνωρίζω την ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων και ξέρω πόσο πολύ και με ιδιαίτερα πάθος οι οπαδοί δίνουν το “παρών” στην εξέδρα. Είμαι βέβαιος ότι θα παρακολουθήσουμε δύο ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως άλλωστε αναμένεται να είναι όλα στην φάση των “16”».

Όσον αφορά τη μετακόμιση του Κώστα Μήτρογλου στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Φούλαμ, ο Πορτογάλος απεφάνθη: «Τον έχω δει να σκοράρει. Πρόκειται για εξαιρετικό φορ, με σωστή κίνηση μέσα και έξω από την περιοχή, που αν δεν τον προσέξεις μπορεί να κάνει την ζημιά. Πιστεύω ότι μόλις προσαρμοστεί στη νέα του ποδοσφαιρική πραγματικότητα θα προσφέρει».

Τέλος, αναφερόμενος στον συμπατριώτη του Φερνάντο Σάντος και την πορεία του με την Εθνική Ελλάδος κατέληξε: «Οι επιτυχίες της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια είναι γνωστές και ασφαλώς πρόκειται για μία ομάδα που περιμένω να αφήσει το στίγμα της στην Βραζιλία. Ο Σάντος είναι πρώτα από όλα εξαιρετικός άνθρωπος και μετά ικανός προπονητής. Το έργο του στην Ελλάδα φαίνεται και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.