Χίπια: «Θα φέρω ψυχολόγους»

Η σεζόν της Μπάγερ Λεβερκούζεν...εκτροχιάζεται με τρεις ήττες μέσα σε μία εβδομάδα και ο Σάμι Χίπια δηλώνει έτοιμος να πάρει έκτακτα μέτρα.

Η σεζόν της Μπάγερ Λεβερκούζεν…εκτροχιάζεται με τρεις ήττες μέσα σε μία εβδομάδα και ο Σάμι Χίπια δηλώνει έτοιμος να πάρει έκτακτα μέτρα.

Οι «ασπιρίνες» έμειναν εκτός Κυπέλλου Γερμανίας την περασμένη εβδομάδα με εντός έδρας ήττα από την Καϊζερσλάουτερν, στη συνέχεια έχασε 2-1 επίσης εντός από τη Σάλκε για τη Μπουντεσλίγκα, ενώ την Τρίτη ουσιαστικά τέθηκε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ με μία τρίτη εντός έδρας πανωλεθρία, αυτή τη φορά από την Παρί Σεν Ζερμέν (0-4).

Όπως τόνισε ο Φινλανδός τεχνικός, το πρόβλημα της ομάδας του είναι καθαρά ψυχολογικό και έτσι προτίθεται να ζητήσει…επαγγελματική βοήθεια ώστε να το καταπολεμήσει.

«Πρέπει να καλέσω μερικούς ψυχολόγους για να ανεβούμε εν’ όψει του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο. Ήδη είχαμε ψυχολογικό πρόβλημα μετά την ήττα από την Καϊζερσλάουτερν», είπε ο Χίπια, για τον οποίον αποτελεί μυστήριο το πως η ομάδα του εμφανίστηκε καλύτυερη χθες από τη στιγμή που έμεινε με δέκα μετά την αποβολή του Σπάχιτς:

«Μπορείς να παίξεις επιθετικά μόνο αν κλείσεις στενά τους αντιπάλους σου και αυτό δεν το κάναμε. Παίξαμε καλύτερα με δέκα παρά με έντεκα και αυτό είναι μυστήριο για μένα. Δεν έχω ξαναζήσει μία τέτοια σειρά αποτελεσμάτων στη Λεβερκούζεν. Σαν παίκτης είχα συνηθίσει να επανέρχομαι αμέσως έπειτα από μία ήττα και πρέπει να μεταδώσω στους παίκτες μου πως θα ξεπεράσουν αυτή την κατάσταση.

Πρέπει να σηκωθούμε με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ένας μποξέρ όταν έχει χτυπηθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.