Μεγάλος Διαγωνισμός από την Ford αποκλειστικά στο Novasports.gr!

O μεγάλος διαγωνισμός της Ford για τον αγώνα Champions League, Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, είναι αποκλειστικά στο Νovasports.gr! 3 τυχεροί θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γ.

O μεγάλος διαγωνισμός της Ford για τον αγώνα Champions League, Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, είναι αποκλειστικά στο Νovasports.gr! H Ford, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League και το Novasports.gr  δίνουν την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν διπλό εισιτήριο για τη μεγάλη μάχη των «ερυθρόλευκων» με τους «κόκκινους διαβόλους» στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για την φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. O 1ος νικητής θα κερδίσει 2 εισιτήρια VIP με επιπλέον παροχές, όπως δείπνο στην αίθουσα Champions Club του γηπέδου και θέση πάρκινγκ. Ο 2ος νικητής & o 3ος νικητής θα κερδίσoυν από 2 εισιτήρια στη θύρα 30.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν μέχρι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 17:00, το Novasports.gr, να απαντήσουν σωστά σε δύο ερωτήσεις για να μπουν στην κλήρωση. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Novasports.gr.

Τα εισιτήρια είναι  μια προσφορά της Ford επίσημου χορηγού του Uefa Champions League.

Μην χάνετε στιγμή! Μπείτε στο site και ίσως να είστε εσείς ένας από τους 3 τυχερούς που θα απολαύσουν μια βραδιά Champions League και θα καταφέρουν να δουν από κοντά τα αστέρια του Ολυμπιακού και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.