“Βήμα” πρόκρισης η Αλάνιασπορ με γκολάρα Μπακασέτα (video)

Προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας πήρε η Αλάνιασπορ, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 της Γαλατάσαραϊ με γκολάρα του Μπακασέτα και τέρμα του Φερνάντες. Βασική η ελληνική... τριάδα της Αλάνιασπορ.

Προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας πήρε η Αλάνιασπορ, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 της Γαλατάσαραϊ με γκολάρα του Μπακασέτα και τέρμα του Φερνάντες. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ πήρε μια δίκαια νίκη κόντρα στη “Γαλατά” και πλέον έχει το… πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με έξυπνη τακτική και κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, η οποία παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της. 

Στο 20ο λεπτό ο Μπακασέτας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα από την Αλάνια και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φερνάντες στο 55ο λεπτό. Βασικοί ήταν οι Τζαβέλλας, Σιώπης και Μπακασέτας, ενώ ο τελευταίος έγινε αλλαγή στο 82ο λεπτό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.