Δύσκολα η Μπρόντμπι

Μετά από τρεις σερί εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα Δανίας, η Μπρόντμπι επέστρεψε στις επιτυχίες στο γήπεδό της, επικρατώντας με 1-0 της Σοντερίσκε για την έκτη αγωνιστική.

Μετά από τρεις σερί εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα Δανίας, η Μπρόντμπι επέστρεψε στις επιτυχίες στο γήπεδό της, επικρατώντας με 1-0 της Σοντερίσκε για την έκτη αγωνιστική.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ προερχόταν από τη βαριά ήττα με 5-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, όμως πήρε έστω και δύσκολα τη δεύτερη σερί νίκη της στον εγχώριο «μαραθώνιο».

Ο τεχνικός των Δανών έκανε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς της Θεσσαλονίκης, με τους Ντούμιτς, Νόργκααρντ, Σβαρτς και Ρασάνι να αντικαθιστούν τους Χολστ, Άλμπρεχτσεν, Ελμάντερ και Όρνσκοβ. Για πρώτη φορά ξεκίνησε σε εντός έδρας αγώνα φέτος και ο Ντάνιελ Άγκερ.

Το rotation λειτούργησε με τη Μπρόντμπι να έχει μεγάλη κατοχή μπάλας και να κάνει κάποιες φάσεις, αν και χρειάστηκε να φτάσει το 55ο λεπτό για να σκοράρει με σουτ του Ρασάνι, έπειτα από πάσα του Πούκι. Ο τελευταίος είχε ευκαιρίες και αυτός να σκοράρει, ενώ και ο Άγκερ είχε δοκάρι.

Η ενδεκάδα της Μπρόντμπι (4-3-3):
Ρόνοβ – Λάρσον, Ντούμιτς, Άγκερ, Ντούρμισι – Νόργκααρντ (67′ Όρνσκοβ), Πίρι, Έρικσον – Σβαρτς (81′ Χολστ), Ρασάνι (87′ Ελμάντερ), Πούκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.