Οι ομάδες στη Δανία θέλουν την παρουσία κόσμου

Την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες ζητούν οι ομάδες στη Δανία καθώς βλέπουν τη ζωή στην χώρα να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς. 

Οι ομάδες στη Δανία, βλέποντας πως οι περισσότερες δραστηριότητες έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, η τουλάχιστον επιστρέφουν, ζητούν από την κυβέρνηση να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να επιτρέψει την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Η Δανία, βρίσκεται στη δεύτερη φάση στης διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού, με πολλές δραστηριότητες να έχουν επανέλθει στην καθημερινότητα των πολιτών, όπως μουσεία, θέατρα, κινηματογράφοι, ζωολογικά πάρκα και λούνα παρκ. 
Το πρωτάθλημα της χώρας είναι επίσης έτοιμο να ξεκινήσει και πάλι, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη 28 Μαΐου με την αναμέτρηση ανάμεσα στην AGF και τη Ράντερς. Η ένωση επαγγελματικών συλλόγων ζήτησε από την κυβέρνηση να επιτρέψει στους οπαδούς να βρεθούν στις κερκίδες των γηπέδων.

 
«Θέλουμε το κοινό να είναι εκεί. Μπορούμε να διαχειριστούμε τη συμμετοχή, όπως θα γίνει στα πάρκα, τους ζωολογικούς κήπους και τους κινηματογράφους. Προφανώς, διασφαλίζουμε ότι διατηρείται η απόσταση μεταξύ των οπαδών» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ένωσης, Κλάους Τόμσεν.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.