Αποσύρθηκε ο Άγκερ

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ντάνιελ Άγκερ.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ντάνιελ Άγκερ.

Ο 31χρονος αμυντικός, που αγωνίστηκε στη Μπρόντμπι και την Λίβερπουλ, έχοντας 75 συμμετοχές με την Εθνική Δανίας, σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε την Πέμπτη, τόνισε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να βάλει τέλος στην καριέρα του.

«Είναι δύσκολο αλλά θα το πω ξεκάθαρα. Ήρθε η ώρα να βγάλω την πρίζα. Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά είχα πολλούς τραυματισμούς και πρέπει να διατηρήσω το σώμα μου για την καθημερινή μου ζωή. Δεν είναι κάτι που αποφάσισα σε μία στιγμή, είχα αμφιβολίες για καιρό. Όμως συνεχώς είχα μικροτραυματισμούς, οπότε αποφάσισα να σταματήσω σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο», είπε ο Δανός, ο οποίος αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση για να συνεχίσει στην Φενέρμπαχτσε:

«Δεν είχε να κάνει με το αν ήταν ομάδα της Τουρκίας ή της Ισπανίας. Το θέμα είναι να μπορώ να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη».

Τέλος, ο Άγκερ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει την απόφασή του και πως δεν θα ασχοληθεί καν ξανά με το ποδόσφαιρο:

«Όταν παίρνω μία απόφαση, είναι οριστική. Δεν ξέρω τι θα κάνω από εδώ και πέρα αλλά πάντα έλεγα ότι όταν σταματήσω, θα τελειώσω οριστικά από αυτό το τσίρκο».

Ο Άγγερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρόντμπι και το 2006 μετακόμισε στην Λίβερπουλ, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2014, πριν επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Πλέον μπορεί να ασχοληθεί με την ησυχία του με το Agger Foundation, ίδρυμα που βοηθάει τα φτωχά παιδιά, ή με τα τατουάζ, μια και εκτός του ποδοσφαίρου έχει μεγάλο ταλέντο και στην συγκεκριμένη τέχνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.