Κοπεγχάγη-Μπρόντμπι 4-2: Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη η πρωταθλήτρια

Η Κοπεγχάγη κέρδισε 4-2 την Μπρόντμπι στην πρωτεύουσα της Δανίας και κατά αυτό το τρόπο η πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από 4 αγωνιστικές.

Με βασικό τον Κάρλος Ζέκα, δύο γκολ του διεθνή Δανού Γιόνας Βιντ (12′ και 69′) και ένα γκολ από τους Κοτσολάβα (35′), Μπίελ (81′), η Κοπεγχάγη έφτασε τους 8 βαθμούς στο δανέζικο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι πρωτευουσιάνοι μετά από δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα (Άαλμποργκ και Σίλκεμποργκ) ανέκαμψαν με δύο σερί νίκες (Οντένσε και Μπρόντμπι), ενώ την Πέμπτη (12/08) υποδέχονται την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (1-1 το πρώτο ματς).

Από την άλλη πλευρά, η Μπρόντμπι έκανε το θαύμα πέρσι, κατακτώντας το πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλά χρόνια, στηριζόμενη σε νεαρούς κυρίως παίκτες, αλλά το ξεκίνημα φέτος είναι πολύ άσχημο…

Μετά από τέσσερα ματς μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα (αυτήν από την Κοπεγχάγη) και το χειρότερο είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα θα κληθεί να βάλει δύο… καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη με το ξεκίνημα των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στα προκριματικά του Champions League (παίζει με Σάλτσμπουργκ, 17/08 πρώτο παιχνίδι στην Αυστρία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.