Κάουτ: «Δε μας φοβούνται πια»

Στη δυσάρεστη για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στην εθνική Ολλανδίας παραδοχή ότι οι «οράνιε» δεν αποτελούν πλέον φόβητρο για τους αντιπάλους του, προχώρησε ο Ντιρκ Κάουτ.

Στη δυσάρεστη για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στην εθνική Ολλανδίας παραδοχή ότι οι «οράνιε» δεν αποτελούν πλέον φόβητρο για τους αντιπάλους του, προχώρησε ο Ντιρκ Κάουτ.

Αιτία είναι φυσικά ο πρόωρος αποκλεισμός της ομάδας από τους ομίλους της πρώτης φάσης στο Euro 2012 με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

«Ο φόβος των αντιπάλων ομάδων δεν υφίσταται πια, αλλά χαίρομαι που οι στόχοι μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 παραμένουν υψηλοί. Η Ολλανδία πηγαίνει σε κάθε τουρνουά για να κερδίζει. Ολοι μας το θέλουμε αυτό, αλλιώς θα προτιμούσα να μείνω σπίτι μου», σχολίασε ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε.

«Οι παίκτες προσπαθούν ακόμα να ξεπεράσουν την τεράστια απογοήτευση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Υπό την καθοδήγηση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ παίξαμε με αυτοπεποίθηση για τριάμισι χρόνια. Πηγαίναμε στους αγώνες με πίστη για τη νίκη, όποιος και αν ήταν απέναντί μας. Αυτό το αίσθημα εξαφανίστηκε, αλλά οι συζητήσεις που κάναμε τελευταία ήταν σημαντικές, γιατί όλοι έδειξαν ότι έχουν πάρει το μάθημα», συμπλήρωσε ο 32χρονος φορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.