Αγόρασε Γιόμπο η Φενέρ

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει να είναι ο Γιόσεφ Γιόμπο, με τον Νιγηριανό αμυντικό ν΄ ανήκει κι επίσημα πλέον στον τουρκικό σύλλογο.

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει να είναι ο Γιόσεφ Γιόμπο, με τον Νιγηριανό αμυντικό ν΄ ανήκει κι επίσημα πλέον στον τουρκικό σύλλογο.

Ο 32χρονος, τον Σεπτέμβρη, Γιόμπο αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν στα «καναρίνια», ανανεώνοντας ισάριθμες τον δανεισμό του από την Έβερτον. Έχοντας ικανοποιήσει με την παρουσία του, αποτελώντας βασικό γρανάζι στην αμυντική λειτουργία της τουρκικής ομάδας, ο Γιόμπο. ανάγκασε τη Φενέρ να καταβάλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Έβερτον για ν΄ αγοράσει τα δικαιώματά του.

Ο Γιόμπο, από το 2002 που άνηκε στο δυναμικό των «ζαχαρωτών», φόρεσε τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου πάνω από διακόσιες φορές, ενώ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Το συμβόλαιό του θα είναι δύο εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ θα λαμβάνει και δέκα χιλιάδες ευρώ για κάθε συμμετοχή. Η Φενέρ έμεινε στο 1-1 με τη Βασλούι, στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κι αν περάσει αποτελεί πιθανό αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.