Πέλκας: “Σώος και αβλαβής”

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε καθησύχασε τους πάντες για την κατάστασή του, όντας - πλέον - απολύτως υγιής

Η αλήθεια είναι πως τρόμαξε πολλούς ο Δημήτρης Πέλκας με τον τραυματισμό του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ αλλά τέλος καλό, όλα καλά. 

Μετά από σύγκρουσή του με αντίπαλο στον αέρα, ο 27χρονος πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, προσγειώθηκε άσχημα στο έδαφος με συνέπεια την πρόσκαιρη απώλεια των αισθήσεών του, προκαλώντας συναγερμό στις τάξεις του ιατρικού τιμ της ομάδας και όχι μόνον. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί τελικώς πως είναι καλά και δε διατρέχει κάποιον κίνδυνο. 

Μάλιστα επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας και λίγες ώρες μετά έσπευσε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να ευχαριστήσει και να καθησυχάσει τους πάντες σημειώνοντας: “Σώος και αβλαβής. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.