Φενέρμπαχτσε: Όλα καλά με Πέλκα (pic)

Λήξη συναγερμού στη Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας είναι μια χαρά στην υγεία του, μετά τον τρομακτικό τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με την Κόνιασπορ.

Λήξη συναγερμού στη Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας είναι μια χαρά στην υγεία του, μετά τον τρομακτικό τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με την Κόνιασπορ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Ευτυχώς όλες οι εξετάσεις ήταν “καθαρές” και ο Πέλκας έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του επιβιβάστηκε στο πούλμαν της ομάδας και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη με την υπόλοιπη αποστολή.

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της Φενέρ, Σελαχατίν Μπακί έκανε δηλώσεις για το θέμα και εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

“Χρειάζεται ξεκούραση για λίγες μέρες λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε. Ο Πέλκας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ήταν έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε πως ο αντίπαλος του δεν αντίκρισε καν κίτρινη κάρτα.

Επίσης ο Πέλκας ρωτούσε για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όταν του είπαμε πως νικήσαμε 3-0 ύψωσε τον αντίχειρα του. Μπορεί να έρχεται από μια χώρα με κουλτούρα που μοιάζει με την δική μας, όμως είναι επίσης δύσκολο να αντιληφθεί τι συμβαίνει εδώ“, σχολίασε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.