Γαλατάσαραϊ: Αιχμές από τον Ελαμπντελαουί για τη διοίκηση

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί άφησε αιχμές κατά της διοίκησης της Γαλατάσαραϊ, μετά τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Νορβηγός μπακ φάνηκε ενοχλημένος με τη στάση των ιθυνόντων της τουρκικής ομάδας και υπογράμμισε πως ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, μόλις λίγες ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε: “Αντί να πιστεύετε τα δημοσιεύματα των Μέσων ενημέρωσης για εμένα, ήθελα να μάθετε την αλήθεια από εμένα. Όταν το μεταφέρω στον μάνατζέρ μου, θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο.

Ο μάνατζέρ μου στην προετοιμασία με ενημέρωσε ότι κάποιες ομάδες που με θέλουν έχουν κάνει προσφορές. Αφού μίλησα με τον προπονητή μας και μου είπε ότι ήμουν στα σχέδιά του, είπα στον μάνατζέρ μου να ξεχάσει όλες τις άλλες προσφορές, ήθελα να μείνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα.

Μόλις πριν λίγες μέρες, λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής σεζόν, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γαλατάσαραϊ μου είπε ότι ο σύλλογος ήθελε να βρω μια νέα ομάδα για μένα. Του είπα ότι αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα, αλλά ότι αν ο σύλλογος το ήθελε έτσι, θα έλεγα στον ατζέντη μου να βρει ομάδα αμέσως, παρόλο που είχε απομείνει πολύ λίγος χρόνος.

Όταν το μετέφερα στον ατζέντη, μου είπε θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Από τότε, δεν έχω ακούσει τίποτα από τον σύλλογο ή τον προπονητή μου για την εύρεση ομάδας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.