Στην Ανκαραγκουτσού ο Χατζηγιοβάνης! (pic&vid)

Στην Ανκαραγκουτσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

Λίγες μέρες μετά τον πρώτο του τίτλο με τον Παναθηναϊκό, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μαζί με τον μάνατζέρ του Πασχάλη Τουντούρη μετέβη στην Τουρκία και υπέγραψε στη νέα του ομάδα που δεν είναι άλλη από την Ανκαραγκουτσού.

Η συγκεκριμένη ομάδα πριν από μερικές μέρες εξασφάλισε την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού και τον έκανε δικό της, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν του είχε καταθέσει πρόταση μιας και από τις συζητήσεις στα μέσα της σεζόν δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή.

Έτσι ο ίδιος εξέτασε τις προτάσεις αλλά και τον ρόλο που του έδινε η ομάδα, με αποτέλεσμα να κρίνει την προοπτική της Ανκαραγκουτσού ως την πιο συμφέρουσα για το μέλλον του. Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν μπήκε στο αεροπλάνο και αναμένεται να φορά τη φανέλα της τουρκικής ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε: “Eίμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτή τη θαυμάσια ομάδα σαν την Ανκαρακουτσού. Όταν είδα βίντεο των φίλων της ομάδας, ήθελα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να είμαι μέρος αυτής της θαυμάσιας ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες την Ανκαρουκουτσού και τους υπεύθυνους επικοινωνίας που με φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.