Τράμπζονσπορ – Γκαζιαντέπ 3-0: Πρωτοπόρος με Σιώπη βασικό (vid, pic)

Η Tράμπζονσπορ επικράτησε με 3 - 0 επί της Γκαζιαντέπ, έφτασε τις έξι σερί νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στο +6 από τις Χατάισπορ και Κόνιασπορ.

Η Τράμπζονσπορ του Μανώλη Σιώπη και του Τάσου Μπακασέτα παραμένουν σταθερά σε τροχιά τίτλου. Μάλιστα η πρωτοπόρος του τούρκικου πρωταθλήματος νίκησε εντός έδρας την Γκαζιαντέπ με 3-0 και έφτασε στο +6 από τις Χατάισπορ και Κόνιασπορ.

Αυτή είναι η έκτη σερί νίκη των γηπεδούχων με το Σιώπη να αγωνίζεται βασικός, αντίθετα ο Μπακασέτας βρίσκεται στα “πιτς” λόγω τραυματισμού.

Το σκορ για τους οικοδεσπότες άνοιξε ο Ομούρ στο 19ο λεπτό και στο 42′ με τον Ντζανίνι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κορνέλιους στο 45ο λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο η Τράμπζονσπορ διατήρησε το σκορ νίκης.

Θυμίζουμε ότι στην Γκαζιαντέπ αγωνίζεται ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος αγωνίστηκε ολόκληρο το 90ο λεπτό, όμως η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Ακμπουλούτ, Τρόντσεν, Ουγκό, Ιέ, Τοκόζ (87′ Μάλι), Όζντεμιρ (81′ Πέρες), Σιώπης, Νουακέμε (87′ Ασάν), Ομούρ, Ντζανίνι, Κορνέλιους (69′ Ντένσβιλ)

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Γκούβεντς, Σέιλαν (46′ Σαγκάλ), Ερσόι, Κόλκερ, Ντζιλομποντζί, Τόσκα (57′ Μέντιλ), Κίτσιου, Ερντογάν, Νιγιάζ (81′ Σογιάλπ), Ντίκο (72′ Μέρκελ), Μαξίμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.