Στοχ: «Εξαρτάται από εμένα»

Χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε, εμφανίστηκε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στην τουρκική ομάδα, μετά τον δανεισμό του στην Αλ Αΐν.

Χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε, εμφανίστηκε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στην τουρκική ομάδα, μετά τον δανεισμό του στην Αλ Αΐν. Ο Σλοβάκος παίκτης τόνισε πως η μετεγγραφή του στην αραβική ομάδα είναι μια πρόκληση για αυτόν.


Αρχικά, ο Στοχ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα. Ειλικρινά, δεν το περίμενα ο πρόεδρος να μου προσφέρει μια παράταση της σύμβασης μου για δύο χρόνια, το οποίο και ίσχυε μέχρι το 2016. Μου είπαν ότι το μέλλον μου στην Φενέρμπαχτσε εξαρτάται μόνο από εμένα και τις επιδόσεις μου, και αν το πετύχω και θέλω σε ένα χρόνο θα είμαι πίσω στη Φενέρμπαχτσε. Ως εκ τούτου, ήταν μια πραγματική προσφορά σε εμένα αυτό το συμβόλαιο, ένα δώρο».


Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Ο νέος σύλλογος είναι πολύ φιλόδοξος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Asian Champions League, κάτι το οποίο για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση και θέλω να ζήσω την εμπειρία αυτής της διοργάνωσης. Ανυπομονώ για αυτούς τους αγώνες, όπως και για τις εγχώριες διοργανώσεις, αφού η ομάδα έχει στόχο να κατακτήσει και τα τρία Κύπελλα, κι αυτό είναι σίγουρα μια πρόκληση για μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.