Αστέρας Τρ.-Ιωνικός 2-3: Του πήρε τον αέρα! (vids&hls)

Ο Ιωνικός μέσα σε λίγες εβδομάδες νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεοδωρος Κολοκοτρώνης για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία για δεύτερη σερί χρονιά. Δύο γκολ ο Μάντζης, ένα ο Τσιγκρίνσκι, προηγήθηκαν οι Αρκάδες με τον Ριέρα και μείωσαν με τον Μουνάφο.

Στην Τρίπολη ο Ιωνικός ήθελε περισσότερο τη νίκη για να ξεμπλέξει μια και καλή από σενάρια υποβιβασμού ή διαδικασίας μπαράζ. Ο Αστέρας όμως μπήκε δυνατά στο ματς και βρήκε γκολ σε μια τάχιστη αντεπίθεση με τον Αντριέν Ριέρα να κάνει το 1-0 στο 5ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι Νικαιώτες χωρίς να αλλάξουν το πλάνο τους κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και μάλιστα πριν βγει το ημίχρονο. Αρχικά ισοφάρισαν με κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι στο 29ο λεπτό, με τον Ουκρανό να νικά τους πάντες στον αέρα μετά από στατική φάση και να κάνει το 1-1.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου και πάλι από στημένη μπάλα, ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα των Αρκάδων και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Ο Έλληνας επιθετικός που διανύει εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος έκανε και το 3-1 λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Τουράμ έκλεψε τη μπάλα και ο Μάντζης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσιφτσή για να πλασάρει υπέροχα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σπανός πήγε σε διαχείριση για να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα, με τον Αστέρα να δυσκολεύεται να βρει απαντήσεις. Στο 87′ ο Μουνάφο που είχε περάσει αλλαγή στο ματς, μείωσε σε 2-3. Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή στην ανατροπή με αποτέλεσσμα να ηττηθούν για δεύτερη διαδοχική φορά από τον Ιωνικό στην Τρίπολη.

Πλέον ο Ιωνικός εξασφάλισε και μαθηματικά τη σωτηρία του και μπορεί να κάνει σχέδια για τη δεύτερη σερί χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία μετά την επάνοδό του. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης μοιάζει άδειος και αυτό συμβαίνει από την προηγούμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης όταν και πάλι είχε γνωρίσει την ήττα.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Βαλιέντε (79′ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46′ Μουνάφο), Τιλίκα, Ριέρα (46′ Κρέσπι), Σονί (59′ Σίτο), Μπενίτο (59′ Μπαράλες).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Ρομαό (88′ Τσιριγώτης), Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο (61′ Κιάκος), Άοσμαν (82′ Γκοτσούλιας), Λένις (46′ Τουράμ), Μάντζης (82′ Καμπράλ).

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μωϋσιάδης (Γρεβενών), Τζιουβάρας (Κοζάνης)
VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Περράκης (Αθηνών)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.