Ιεράπετρα – Παναχαϊκή: Διπλό για να επιστρέψει στις νίκες

Η Παναχαϊκή θέλει τη νίκη κόντρα στην Ιεράπετρα, για να επιστρέψει στα τρίποντα ύστερα από δύο παιχνίδια χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Στην Ιεράπετρα ταξιδεύει η Παναχαϊκή και η ομάδα από την Πάτρα θέλει το διπλό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι είναι δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, καθώς από τον Διαγόρα Ρόδου ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας και με τα Τρίκαλα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Αντίθετα ο ΟΦΙ επικράτησε επί του Καραϊσκάκη και με ανεβασμένη ψυχολογία πηγαίνεi για την δεύτερη σερί νίκη. Η διοργανώτρια Αρχή, Super League 2 κοινοποίησε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα μεταξύ τους παιχνίδια.  

Αναλυτικά: 

Αφού πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην ιστορία του στην κατηγορία, ο ΟΦ Ιεράπετρας θα προσπαθήσει να την επαναλάβει και στην έδρα του. Η ομάδα της Κρήτης έχει βγάλει μέχρι τώρα μεγάλα σκορ και στα παιχνίδια της έχουν μπει 30 γκολ, όσα και στα παιχνίδια της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Στην Ιεράπετρα ταξιδεύει η Παναχαϊκή, που στον πρώτο γύρο πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα υποδεχόμενη το σημερινό της αντίπαλο. Μάλιστα το 2-0 (56’ πέναλτι Αραβίδης, 82’ σουτ Μπάτροβιτς) δεν ήταν πολύ εύκολο και κρίθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κουσκουνάς από τον Μασουέρο και την αποβολή του Αργεντίνου αμυντικού.

Από εκείνο το παιχνίδι βέβαια έχουν αλλάξει οι δύο προπονητές, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει προσθέσει ορισμένους παίκτες. Ο προπονητής τους ΟΦ Ιεράπετρας Τιμόθεος Καβακάς, είχε ένα σύντομο πέρασμα στην καριέρα του από την Παναχαϊκή. Ξεκίνησε τη σεζόν 2012-13, αλλά έφυγε μετά από τρία μόλις παιχνίδια χωρίς να ηττηθεί η ομάδα, αφού έκανε τρεις ισοπαλίες. Ο 48χρονος Καβακάς έχει δουλέψει σε 18 διαφορετικές ομάδες στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πάλι αντίπαλες την περίοδο 2006-07 στο Νότιο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στην προσπάθειά του να σωθεί ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε νικήσει την Παναχαϊκή στις 6 Μαΐου 2007 με 2-1 (7’ σουτ Εκοτό-Εκοτό, 45’ σουτ Μποχώνης – 12’ κεφαλιά Γκάτσης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.