Καραϊσκάκης-Ο.Φ.Ι. 2-3: Κρητική «μαγεία» στην Άρτα! (HL)

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» παραμονής στην Άρτα σε βάρος του Καραϊσκάκη. Τα δύο τέρματα των Κρητικών είναι γκολ που θα θαύμαζαν παίκτες Champions League!

Παιχνίδι, «μάχη» παραμονής στην Super League και έγιναν αυτά που έγιναν. Το λες και… ευτυχία.

Μία από τις πιο ωραίες αναμετρήσεις της φετινής σεζόν εκτυλίχθηκε στην Άρτα όπου ο τοπικός Καραϊσκάκης υπέκυψε στα… αδιανόητα τέρματα του Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν πρώτοι με τον Φραντσέσκο Λόβριτς μόλις στο 7′ αλλά την συνέχεια δεν θα μπορούσε να την φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος των Κρητικών. 

Στο 20′ ο Κρίστιαν Κουέστα θύμισε… Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Συγκεκριμένα, κατέβασε μία σέντρα με τρομερό κοντρόλ και με γυριστό εναέριο σουτ ισοφάρισε.

Είκοσι λεπτά αργότερα (στο 40′) ο Στράτος Χιντζίδης έπιασε ξερό σουτ από τα 30 μέτρα και ξετίναξε τα δίχτυα των γηπεδούχων που έμοιαζαν… μπερδεμένοι. Ήταν απέναντι τους η Ιεράπετρα ή η Μάντσεστερ Σίτι για παράδειγμα;

Ο Κωνσταντίνος Δούμτσιος ισοφάρισε στο 53′ αλλά ο Κρίστιαν Κούστα με το 5ο του φετινό γκολ έδωσε το σπουδαίο τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες πλέον στον πάτο της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και παλεύουν να πλησιάσουν Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.