Super League 2: Νίκες για Λεβαδειακό και Παναχαϊκή (hls)

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 επί της Ξάνθης, θετικό αποτέλεσμα και για τον Λεβαδειακό όπου νίκησε την Δόξα Δράμας με 2-1.

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 επί της Ξάνθης, θετικό αποτέλεσμα και για τον Λεβαδειακό όπου νίκησε την Δόξα Δράμας με 2-1. 

Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας: 2-1

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 επί της Δόξα Δράμας για την 11η αγωνιστική της Super League 2. Όλα τα τέρματα μπήκαν στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, αρχικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νίλι στο 67ο λεπτό, ύστερα από ωραία ενέργεια του Νίκα. Στο 84′ ο Μπιανκόνι έκανε το 2-0 για τους οικοδεσπότες και πέντε λεπτά αργότερα ο Μενσά μείωσε για τους φιλοξενούμενους 

Οι ενδεκάδες: 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Βήχος (75’ Παναγιώτου) Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Νίλι (87’ Τζημόπουλος), Μαρίνος (75’ Πολέτο), Συμελίδης (66’ Ενομό), Μυτίδης (66’ Μπιανκόνι).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Σπυρόπουλος, Χάμοντ (87’ Πινδώνης), Μπελεβώνης, Μαρινάκης (77’ Παπαϊωάννου), Σαμπανίδης (77’ Μενσά), Μπαράνκο (65’ Κουτσιανικούλης), Τάσιος (87’ Κόντος)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση: 

Παναχαϊκή – Ξάνθη: 1-0

Η Παναχαϊκή μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για την Super League 2. O Δημήτρης Ανάκογλου έδωσε από νωρίς προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 8ο λεπτό, Ο Έλληνας παίκτης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ίτσο και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Πάτρας διατήρησε το αποτέλεσμα και τελικά πήρε το τρίποντο. 

Οι ενδεκάδες: 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πάνος (74’ Σταμόπουλος), Πατάπης, Πλιάτσικας, Μπρους, Γιούσης, Μουστακόπουλος (74’ Μασούρας), Αραβίδης, Ανάκογλου (83’ Παπαδόπουλος), Μπάτροβιτς (60’ Τσερούτι).

ΞΑΝΘΗ (Μαραντάς): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία (74’ Μικελτάντζε), Βέρκερ, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Σιατραβάνης, Θυμιάνης (68’ Τεσίγια), Καπνίδης, Τάτος, Βόλτερς (74’ Ντίνας).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.