SL2: Άνοδος για Εργοτέλη, “λευκή” ισοπαλία για Λεβαδειακό (hls)

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα του Ιωνικού για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκες για Εργοτέλη και Καραϊσκάκη.

Ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη στην «μάχη» της Κρήτης κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρα και παρέμεινε ψηλά στην βαθμολογία. 
Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, χάρη σε ωραίο γκολ του Μπουτσάκη μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα, έφτασε σε σημαντικό «τρίποντο» που την διατηρεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες με τον αέρα να είναι αρκετά ισχυρός.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ματς του Λεβαδειακού με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ήθελε τη νίκη για να βρεθεί μόνη πρώτη στην βαθμολογία, μετά την ήττα του Ιωνικού όμως δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Απόλλωνα που βρίσκεται στην δέκατη θέση.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας των Τρικάλων με 1-0! 
Το μοναδικό γκολ σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γιαννιώτης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα έφτασε τους έξι βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τον ΟΦ Ιεράπετρα.

Ο Διαγόρας, με γκολ του Αλάεθ στο 48ο λεπτό, επικράτησε της Ξάνθης με 1-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ2. Η ομάδα της Ρόδου, επέστρεψε στις νίκες φτάνοντας τους 14 βαθμούς. Η Ξάνθη ήθελε τη νίκη για να βρεθεί μόνη της στην τέταρτη θέση. 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ματς ανάμεσα σε Χανιά και Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας, βρίσκεται στην 4η θέση ενώ τα Χανιά στην 8η με 11 βαθμούς. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.