Δόξα Δράμας-Ιωνικός 2-1: «Τρίποντο» κεφαλιών (hls)

Με δύο γκολ από κεφαλιές η Δόξα Δράμας επικράτησε του πρωτοπόρου Ιωνικού στην 9η στροφή της Super League 2.

Σε «στραβοπάτημα» οδήγησε τον Ιωνικό η Δόξα Δράμας, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη επί μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας και πρωτοπόρου αυτή την στιγμή με 2-1.

Η Δόξα άλλωστε ήταν αυτή μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ, μετά το 20λεπτο. Συγκεκριμένα στο 23′ οι «μαυραετοί» άνοιξαν το σκορ, έπειτα τη σέντρα του Μαυριά από τα δεξιά και την κεφαλιά του Άντερσον Ντο Νασιμέντο.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και έφτασε μια… ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Κάστρο μέσα από την περιοχή κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Στεφανάκου.

Οι Νικαιώτες κυνηγούσαν το τέρμα της ισοφάρισης όμως η πίεσή τους στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν βρήκε ανταπόκριση. Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισορροπούσαν το ματς και βρήκαν μάλιστα και δεύτερο γκολ στο 75′.

Ο Φυτόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Έξι λεπτά μετά πάντως οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, καθώς ο Ρόλε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Στεφανάκου και μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, μην μπορώντας όμως τελικά να πετύχουν κάτι παραπάνω.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (60′ Μενσά), Παπαργυρίου, Άντερσον, Αγιώτης, Παρασκευάς (78′ Τάσιος), Αγγελόπουλος, Χάμοντ, Κουτσιανικούλης (60′ Σπυρόπουλος), Μαυριάς (70′ Φυτόπουλος), Σαμπανίδης (78′ Μπαράνκο)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (79′ Κουιρουκίδης), Κύργιας, Κοτσώνης (57′ Σινγκ), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Νιάσε (79′ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (88′ Κόρμπος), Πλατέλλας, Κάστρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.