Απόλλων Λάρισας-Διαγόρας 0-1: Ήταν καλύτερος και πήρε το «διπλό» (hls)

Ο Διαγόρας πήρε δίκαιη νίκη στην Λάρισα σε βάρος του φαβορί, Απόλλωνα! Οι ροδίτες είχαν τις ευκαιρίες και με γκολ του Φώτη Γεωργίου πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ισοπαλίες.

Ο Διαγόρας, με γκολ του Φώτη Γεωργίου έφυγε από την Λάρισα με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης, ανεβαίνοντας παράλληλα στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 2 (έστω και προσωρινά).

Οι ροδίτες άξιζαν το «διπλό» καθότι μετά το 25ο λεπτό και πριν το 80ο (δηλαδή στο μεγαλύτερο κομμάτι του) έλεγξαν τον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά αλλά δυσκολεύτηκαν στο να φτιάξουν φάσεις (τελείωσαν το ματς με 2 σουτ στον στόχο, έναντι 4 του Διαγόρα) και… παρέδωσαν τα ηνία στην συνέχεια στον Διαγόρα. 

Στο 64ο λεπτό ο Φώτης Γεωργίου με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τάλισον, πρόλαβε οριακά και τον συμπαίκτη του Φώτη Γεωργίου που καιροφυλακτούσε, και έγραψε το τελικό 0-1 με προβολή.

Στο τελευταίο κομμάτι του ματς ο Απόλλωνας πάλεψε για την ισοφάριση αλλά και οι λίγες φάσεις που έφτιαξε τελείωσαν πάνω στον γκολκίπερ Τσέλιο.

5 οι βαθμοί του Διαγόρα πλέον στο πρωτάθλημα (1η θέση) ενώ ο Απόλλωνας, έμεινε στον… 1, τρεις αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα!

Την Τετάρτη ο Διαγόρας (27/01) θα υποδεχθεί τον Ιωνικό Νίκαιας στην Ρόδο ενώ την ίδια μέρα ο Απόλλωνας θα ψάξει το πρώτο του τρίποντο στην Ιεράπετρα με τον Ο.Φ.Ι.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.