Μπελά: “Είχαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι”

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας μετά την ήττα από τον Εργοτέλη στάθηκε στη βελτίωση του β' μέρους και εξέφρασε την εκτίμησή του για την κρητική ομάδα

Ο Απόλλων Λάρισας έμεινε στους 27 βαθμούς μετά την ήττα (1-0) από τον Εργοτέλη και είδε τον αντίπαλό του να τον ξεπερνά στη βαθμολογία. Ο Εργοτέλης τώρα είναι στους 28 βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Αριαν Μπελά στάθηκε -μεταξύ άλλων- στο ότι η ομάδα του είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο επέλεξα να ξεκουράσω κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές και έτσι δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Παρόλο που είχαμε ευκαιρίες, είχε την υπεροχή ο Εργοτέλης”.

Πρόσθεσε: “Στο δεύτερο μέρος μπήκαν στο ματς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και πρεσάραμε σε όλο το γήπεδο μην αφήνοντας τον Εργοτέλη να παίξει το παιχνίδι του καθώς όλοι ξέρουμε ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία”.

Είπε ακόμη: “Είχαμε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και έτσι είμαι ευχαριστημένος απ’ την απόδοση των παικτών παρόλο που δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Έχω ευθύνη για το γεγονός ότι δεν έριξα στο ματς απ’ την αρχή κάποια παιδιά που μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εργοτέλη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.