Εργο-τέλειος.. Ροβίθης!

Με γκολ του Μανώλη Ροβίθη στο 93ο λεπτό ο Εργοτέλης νίκησε με 1-0 τα Χανιά στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική

Το ξεκίνησε από την Δράμα την περασμένη αγωνιστική και το έκανε σήμερα να φαίνεται περισσότερο σαν μια συνηθισμένη ιστορία και λιγότερο ως μια χαρούμενη σύμπτωση, ο Μανώλης Ροβίθης του Εργοτέλη σημειώνοντας το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του στο ματς επί την Χανίων! 

Ο 27χρονος παίκτης έγινε ο ήρωας της ομάδας του με το γκολ στο 93’ ενώ λίγες μέρες νωρίτερα της χάρισε τη νίκη – με ανατροπή παρακαλώ – στη Δράμα, σκοράροντας στο 83ο και το 90ο λεπτό!
Μπροστά σε λίγο κόσμο στο “Γεντί Κουλέ” κι όχι στο Παγκρήτιο – λόγω έργων – που χρησιμοποιεί ο Εργοτέλης διεξήχθη αυτό το Κρητικό «ντέρμπι» που ότι είχε να επιδείξει ήταν τα γεγονότα στις τελευταίες στιγμές του!
Εκεί όπου ο Ροβίθης έκανε το 1-0 στο 93’ κι αμέσως μετά ακυρώθηκε γκολ των Χανίων!
Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μια φλύαρη υπεροχή ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κάποιες ευκαιρίες στην επανάληψη με τους Δημητριάδη και Μουμίν χωρίς όμως να απειλήσει.
Στο φινάλε μέτρησε η διάθεση της ομάδας που ήθελε περισσότερο να κερδίσει και εν τέλει αυτή δικαιώθηκε με το γκολ του Ροβίθη στο 93ο λεπτό.
Τα Χανιά προσπάθησαν να «κλέψουν» τον βαθμό πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα όταν στην επόμενη φάση ο Κάσσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη όμως ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ θεωρώντας πως ο παίκτης των φιλοξενούμενων πριν σουτάρει, στο κοντρόλ, χρησιμοποίησε το χέρι του.
Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες δίχως να αλλάξει η απόφαση του Απόστολου Τζουμαλάκη, ούτε βέβαια το σκορ!

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς από το σουτ του Προβιδάκη που απέκρουσε με το πόδι ο Κουτζαβασίλης.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουτσιάνης) :
Καλογεράκης, Προβιδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπόυσης,Μπρους, Μπουρσέλης (56’ Τσέλιος), Γροντής, Κβάτενγκ (24’ Μπαράτα), Ροβίθης, Εφορντ

Α.Ο.Χανιά/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης) :
Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάσσος, Πάνος, Σωτηράκος, Δημητριάδης (61’ Παναγιωτούδης), Μουμίν, Τριανταφυλλάκος, Βρεττός (77’ Αρναρέλης), Κουσκουνάς

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.