Εργοτέ-λεια νίκη στο Παγκρήτιο (video)

Ο Εργοτέλης νίκησε με 2-1 την Παναχαϊκή στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκ 2. Τα γκολ των γηπεδούχων πετυχαν οι Ροβίθης, Κουάτεγκ και μείωσε για την ομάδα της Πάτρας ο Μωραϊτης

Την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 πέτυχε ο Εργοτέλης δείχνοντας για μια ακόμη φορά πως όσο καλός είναι στο δημιουργικό κομμάτι, τόσο ευάλωτος είναι ανασταλτικά.
Αυτό βέβαια, στην αυλαία της 7ης αγωνιστικής δεν τον επηρέασε τόσο γιατί απλά ήταν πιο ουσιαστικός απέναντι στην Παναχαϊκή νικώντας με σκορ 2-1.

Η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να βρει ουσία νωρίς στο ματς ανοίγοντας το σκορ στο 17ο λεπτό με ένα ωραίο σουτ του Ροβίθη εκτός περιοχής κι ενώ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν εκτός θέσης!
Τρία λεπτά αργότερα ο Σούλης απέκρουσε σωτήρια εξ επαφής σουτ του Κουάτεγκ.
Στο 28ο λεπτό κι ενώ η Παναχαϊκή προσπαθούσε να αναλάβει πρωτοβουλίες στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν μια αντεπίθεσή τους με τον Κουάτεγκ να πλασάρει στο 2-0.
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Πάτρας έγινε πιο πιεστική.
Ο Μαυριάς έχασε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο 38ο και 40ο λεπτό και τρία λεπτά πιο μετά με τον Μωραϊτη έπειτα από μπαλιά του Κολ.
Πιο ανοιχτό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με την Παναχαϊκή να κυκλοφορεί περισσότερο τη μπάλα και τους Κρητικούς να ψάχνουν καλές επιθέσεις στο ανοιχτό γήπεδο.
Στο 75’ ο Ροβίθης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα είχαμε την ίδια κατάληξη στην άλλη εστία, όταν ο Μαυριάς από κοντά σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι έπειτα από απόκρουση του Κατσιμήτρου.
Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έγινε ακόμα πιο γρήγορος καθώς η Παναχαϊκή έψαξε το γκολ της ισοφάρισης ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες στην κόντρα προκειμένου να «κλειδώσουν» τη νίκη πριν το τελευταίο σφύριγμα 

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης):
 Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Πέιος, Μπρους, Γροντής (66’ Τσέλιος), Μπουρσέλης, Κουάτεγκ (65΄Σταθόπουλος), Εφόρντ, Ροβίθης

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος)
Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Παταπής, Μαυρίας (81’ Λινάρδος), Ιντζόγλου, Κολί, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (73’ Μασούρας), Μωραϊτης, Τσελεπίδης

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής :

Σάββατο (30/11)
15:00 Χανιά – Απόλλων Λάρισας

Κυριακή (1/12)
15:00 Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός
15:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Πόντου
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς

Δευτέρα (2/12)
16:00 Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.